Skip to main content
Sum total:   NOK 0,00
Go to cart

Speedbar

Ozone sin speedbar:
Ozone sin speedbar har en bøyle i plastbelagt vire med en stang på toppen for full fart. Den er vinklet der man fester speedlinen slik at den er enklere å få tak i med føttene når man vil bruke den. Liner og brummelhook medfølger.
Speed Bar

Bullet speedbar fo podseler:
Bullet er produsert av World cup pilot Marco Busetta fra Italia. Han fant ingen speedbar han likte og hadde stadig problemer med at han ikke tråkket like mye på begge sider. Han laget dermed Bullet Speedbar og denne gjør at det er enkelt å tråkke likt på begge sider. Det er en tretrinns speedbar hvor de to første trinnene er på henholdsvis høre og venstre ben. Når man tramper skal man ikke sette foten i midten nede i poden, men plassere foten ved siden av den andre foten slik man vanligvis har benene i en pod. Samme med neste trinn hvor man da bruker venstre fot, og full fart får man ved å tråkke megge føttene på en plastbar. Trinnene festes i bunnen av poden slik at når man sitter med strekte ben strammes trinnene opp og er lett å få tak i.
Link til produkt video

bulletbullet 2bullet 3

Nova speedbar:
Nova sin speedbar har en bøyle i vire med en stang på toppen i carbon for full fart. Den er vinklet der man fester speedlinen slik at den er enklere å få tak i med føttene når man vil bruke den. Liner og brummelhook medfølger.

speedsystem 01 f35f23e001

Speedbar:
Pris: NOK 490,00
plus frakt
Mengde:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support