Skip to main content

Colombia

Oppmøte i Roldanillo lørdag 3. desember, avreise fra Roldanillo 16. desember.

2. des, 2023 -  16. des, 2024
The registration period is from 1. jan, 2021 to 4. des, 2023

Beskrivelse:

Turen går til Colombia, og til det meget kjente flystedet Roldanillo. Vi møtes i Roldanillo lørdag 2. desember. Det lønner seg å ta fly til Cali og ta buss/drosje derfra, taxi koster ca. 700 NOK, buss er ca.1/10-del. Vi kjørte tur hit i 2019, 2021 og 2022 og fløy veldig mange lange turer, de fleste kom lenger enn 100 km. 100 km. er ett naturlig mål for gruppa. 

På tross av alt det man har hørt og lest er dette ett trygt og fint reisemål med en utrolig hyggelig lokalbefolkning. Klimaet er tropisk, så det er behagelig varmt. Planen er å oppholde hos i Roldanillo hele turen, flygingen her er helt i verdensklasse. Det er blanding av fjell og flatland. Turen passer for deg som er litt erfaren PP4 eller høyere. Vi kommer til å vektlegge å fly distanse. Vi er så heldige at vi har fått booket hotell hos Pg-hotellet Cloudbase. Eieren av hotellet Jonathan er tidligere Sveitsisk topp-pilot. Han er med som guide på vårt team. En bedre pilot til å fly i dette området finnes ikke. Dette er er det ultimate stedet å bo i Roldanillo, rett ved Plazaen og bussene fra rundt omkring stopper like ved.

Prisen for turen er kr. 12.900,- og inkluderer overnatting med frokost, transport til start, guding og utrolig mye moro.

Du er påmeldt når depositum på kr 2 000,- er betalt (via påmeldingsskjemaet over her).
Restbeløpet fakturerer vi nærmere avgang. Vi sender ut mere info om turen til de som er påmeldt noen uker før avreise.

Reisemålet

Informasjon

Om stedet