Skip to main content

Mexico - Gruppe 2

Denne turen passer godt for de som skal med på Monarca-konkurransen. Vi får en ukes intens trening før konkurransen starter, og hjemreisen er satt til søndag etter konkurransen er avsluttet.  Dersom du vil ha med en ikkeflygende partner er det ett tillegg på kr. 600,- pr. natt for overnatting og frokost. Dersom du kommer før eller etter datoene for turen er døgnprisen kr. 950,- som kommer i tillegg til eller fratrekk alt etter som hvor mange dager du blir. Tillegg for enkeltrom er kr. 500,- pr. natt.

31. des, 2023 -  14. jan, 2024

Denne turen starter om:

Påmeldingsskjema:
Reisemål Pris Ant.
Depositum kr 2,500.00

Beskrivelse:

Vi har nå arrangert turer til Valle de Bravo i 25 år og har ikke funnet et sted som er i nærheten av denne flybarheten. Termikken starter klokken 10.25 hver dag :-)
Temperaturen på dagen er som den beste sommerdagen i Norge, mens på kvelden er det godt å ha en genser, fleece eller dunjakke.

  • Møtested er puerta 9 (utgang 9) i terminal 1
  • Bussen går fra Mexico city terminal 1 kl. 21.00 søndag 31. desember
  •  Bussen tilbake går kl.14.00 fra Valle de Bravo, har du tidligere fly enn kl.19.00 må du ta alternativ transport

Første året vi arrangerte tur til Mexico var i 1996 og siden har det blitt en tradisjon da vi ikke har funnet noe annet sted i verden som kan sammenlignes med dette paraglidingens Mecca. (Vi har virkelig prøvd)

Prisen for denne turen er kr 14.900,-. ( Flybillett, innmelding i klubben ca.1000 pesos (varierer) og lommepenger kommer i tilegg)
Inklusiv i prisen er:

  • Transport fra flyplassen til Valle de Bravo (gjelder fellestransporten fra flyplassen klokken 21.00 ankomstdag) og tilbake,
  • transport til flystedet hver dag (25km),
  • overnatting m/frokost i dobbeltrom på hotell, tillegg for enkeltrom kr. 500,- pr. natt.
  • instruktør hjelp til flyplan,
  • briefing og debriefing.

Prisen inkluderer ikke innmelding i den lokale klubben. Dette må hver enkelt ordne selv og det kan gjøres på klubbens nettsider:
https://clubpenon.org/
Lommepenger til mat og drikke pluss noen suvenirer beløper seg til ca. kr. 4.000,-. (Det er vanskelig å bruke mer da vi er ute og flyr hver dag.)

Reisemålet

Informasjon

Om stedet