Skip to main content

Georgia

Vi har dessverre blitt nødt til å kansellere denne turen da Georgiske myndigheter har innført en midlertidig stenging av luftrommet for paraglidere. Vi setter opp nye datoer til neste år i slutten av september.

 

Årets nyhet på reise-programmet er Georgia. Dette er turen for deg som ønsker en eksostisk drømmeferie med flyging, gastronomi, kultur, og moro. Vi har lagt alt til rette for deg, det er bare å melde seg på. Vi tar maks. 10 personer på denne turen.

Det er første gang vi kjører denne turen, som deltaker må du være forberedt på at vi får oss noen overraskelser på veien. 

 

 

 

10. okt, 2022 -  21. okt, 2022
The registration period is from 1. feb, 2022 to 3. sep, 2022

Beskrivelse:

Vi flyr inn til hovedstaden Tbilisi den 10. oktober 2022, du må være på plass i Tbilisi før kl. 20.00. Hjemreise er fra Batumi, vi satser på å ankomme der kvelden den 20. oktober og overnatte der.

Fra Tbilisi skal vi kjøre 2,5 timer til vårt første flysted som blir Gudauri, her skal vi være å fly de første dagen. Etterhvert skal vi kjøre en lang tur til vårt neste flysted som ligger inne i Kaukasus med utsikt mot Europas høyeste fjell Elbrus og fly i fantastisk natur.

 

I tillegg til en erfaren turguide fra Termikk&Rotor har vi gleden av å ha med oss Natalie fra Belarus, hun snakker både russisk og norsk flytende, flyr paraglider og blir vår "lokalguide".

I turprisen på kr. 12.900,- er følgende inkludert:

  • Opphold på hotell/pensjonat med frokost
  • Leiebiler 
  • Guiding 

Du må i tillegg regne med lommepenger til lunsj, middag og andre aktiviteter. Eventuelle startavgifter kommer i tillegg.

Du er påmeldt når du har betalt depositum på NOK 2 000,- til:
Termikk & Rotor As,
boks 1031 Sentrum,
0104 Oslo, Norway,
kontonummer 1602 42 46306 i DNB Nor.

Restbeløpet fakturerer vi nærmere avgang.

Spørsmål rettes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Reisemålet

Informasjon

Om stedet