Skip to main content

Reunion Tur 1

Tur 1: 5.-16. november 2024. Oppmøte på Reunion den 5. november, hjemreise fra Reunion den 15. november. Du må reise ut fra Norge den 4. november. Turen egner seg for alle fra PP2 og oppover.
5. nov, 2024 -  16. nov, 2024

Denne turen starter om:

Påmeldingsskjema:
Reisemål Pris Ant.
Depositum kr 2,000.00

Beskrivelse:

Vi har kjørt turer hit siden 2003. Egner seg for PP2 og oppover. Flygingen kommer stort sett til å foregå fra 2 meget flotte starter som ligger henholdsvis 1500 og 800 meter over havet , ca. 15. min. kjøring fra hotellet. Det er termikkflyging som gjelder. Det er stort sett flybart her hver dag på denne årstiden (350 dager i året), termikken begynner ved 9-tiden, og det er snille store bobler. Midt på dagen kan forholdene bli noe hardere, og mange vil nok derfor ta lunsj kl. 12.00, slappe av litt ved svømmebassenget før man er klar for ettermiddagstur ved 16-tiden. For de som ønsker det vil vi lage distanseoppgaver. Flygingen er spesielt egnet for de som vil ta sine første skritt i termikken. Dette er ett godt og trygt sted å lære. Samtidig har stedet så absolutt potensiale for de som allerede er drevne distanse/termikk-flygere. Det har vært avholdt verdenscup i paragliding 4 ganger her nede, senest i 2017. Vi satser også på å reise inn til det store vulkankrateret Maido, og ta av der på stupstart, hvor du flyr i ett terreng like spennende som i filmens Ringenes herre, dette har du garantert ikke sett maken til. Dette er en av turene som står helt på listetoppen over spektakulære flyturer.

BO:

Vi kommer til å bo på hotellet til en lokal pilot. Stedet er meget sjarmerende med svømmebasseng, flotte hager og internett. Kort vei til start og landing (ca. 15 min. med bil). Det er enkel standard i tomannsrom, - enkeltrom kan fås ved ett tillegg på kr. 4.500,-.

FLYGING:

Her er det termikkflyging som gjelder. Det er stort sett alttid flybart her (350 dager i året), og termikken er snill og fin, og absolutt egnet for de som vil ut å øve for første gang, samtidig er det fint mulig å fly distanse for de mer avanserte piloter. Inkludert er også en tur til den gamle vulkanen, her står du på kraterkanten som stuper 1500 meter rett ned, til isolerte landsbyer uten veier, og ja det går an å ta av der!!!

ANNET:

Av andre aktiviteter kan vi nevne dykking på korallrevene, på denne årstiden er forholdene i verdensklasse, jeg har faktisk ikke dykket i klarere vann, (har dykket i Rødehavet) gode snorkle-forhold. Det arrangeres også verdenscup i surfing på Reunion, så bølgene er bra, man kan leie surfekajakker og surfe på bølgene med disse dersom man ikke er helt dreven i å balansere på ett surfebrett.

Det er bare å gjøre seg klar til en opplevelse utenom det vanlige, dette er en tur for det gode liv.

Vi flyr med Air France, French Blue, Air Mauritius, Cors-Air eller Austral Air direkte fra Paris. Flyturen er over-night og vi kommer frem tidlig på morgenen. Flybilett bestiller du selv på Air France, French Blue, Air Mauritius eller Austral Air som flyr direkte fra Paris. Flybiletten ligger på ca. kr. 10-12.000,-. Vi får 10 dager på øya.

Du behøver ingen spesielle vaksiner, ingen malaria, normalt heller ingen mygg på denne årstiden.
Valuta = Euro
Prisnivå som Sør-Europa.
Øya er 63 km lang og 45 km bred.
Ca 750.000 innbyggere.

Pris pr. person: 15.900,-.

Prisene inkluderer overnatting (ingen måltider er inkludert), transport til og fra flyplass, transport til start, guiding av instruktør, en halvdagstur til den aktive vulkanen hvis den er aktiv, en halvdagstur til Maido.

Du er påmeldt når depositum på kr 2 000,- er betalt (via påmeldingsskjemaet over her).
Restbeløpet fakturerer vi nærmere avgang. Vi sender ut mere info om turen til de som er påmeldt noen uker før avreise.

Reisemålet

Informasjon

Om stedet